Het Kinder Atelier

 Het Kinderatelier, tekenlessen en schilderlessen voor kinderen in Almere  in Almere

 Bij het Kinderatelier beginnen we eerst altijd even met wat drinken en een koekje. Daarna gaan we aan de slag!

Meestal werk je twee of drie weken aan hetzelfde onderwerp. Soms werk je vanuit je fantasie, maar je leert ook om echte dingen goed na te tekenen. Je leert hoe je kunt werken met verschillende materialen zoals potlood, kleurpotlood, krijt, inkt, stift, pen , houtskool en natuurlijk verf!  Soms doen we even iets heel anders en maken we een beeld van klei of maken we een pop van ijzerdraad.

In de lessen doe je ideeën op die je ook weer thuis kunt oefenen. De groepen bestaan uit maximaal vijftien kinderen, dus er is altijd tijd om hulp te vragen als je dat nodig hebt.

Hou je van tekenen en schilderen en creatief bezig zijn en wil je daar graag beter in worden? Dan is het Kinderatelier écht iets voor jou!

De tekenlessen en schilderlessen zijn voor kinderen in Almere vanaf de leeftijd van 6 jaar tot en met 18 jaar. De tekenlessen en schilderlessen voor jongeren vanaf twaalf jaar wordt Jongerenatelier genoemd.

 Welke dag wil jij naar Het Kinderatelier?

 Woensdagmiddag    15.30-17.00 uur:  6, 7 en 8 jaar

 Donderdagmiddag   15.30-17.00 uur:  7-12 jaar 

 Donderdagmiddag   17.30-19.00 uur: Jongerenatelier 12-18 jaar

 Vrijdagmiddag          15.30-17.00 uur:  7-12 jaar

 Kosten : € 8,50 per les

 inschrijving per half jaar.

 

 

Mocht uw kind vanwege de financiële situatie thuis niet mee kunnen doen, kijk dan eens bij Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere. Zij maken het mogelijk om kinderen toch mee te laten doen met het sport en cultuur aanbod.  www.jeugdfondssportencultuur.nl/almere